Hotline PINTAS: 15777 Aduan Pengguna »
07 December 2023

Sekitar aktiviti memenuhkan tangki-tangki statik AKSB yang terletak di tempat-tempat yang strategik serta tangki-tangki pengguna termasuk di Kg Pertuk, Taman Sri Pauh, Taman Hidayat,Taman Cahaya Bt 25 tepi JPJ, Lokap IPD Machang, kuarters Balai Polis, Kg Raja , Sekolah Pangkal Jenerih, Madrasah Pangkal Makwan dan lain lain di sekitar Jajahan Machang pada hari ini dan kelmarin oleh team AKSB dan Syarikat Air Terengganu (SATU)

2/2/2022@Machang. Sekitar aktiviti memenuhkan tangki-tangki statik AKSB yang terletak di tempat-tempat yang strategik serta tangki-tangki pengguna termasuk di Kg Pertuk, Taman Sri Pauh, Taman Hidayat,Taman Cahaya Bt 25 tepi JPJ, Lokap IPD Machang, kuarters Balai Polis, Kg Raja , Sekolah Pangkal Jenerih, Madrasah Pangkal Makwan dan lain lain di sekitar Jajahan Machang pada hari ini dan kelmarin oleh team AKSB dan Syarikat Air Terengganu (SATU). Disamping itu kerja-kerja “flushing” juga turut dilaksanakan sebagai persediaan awal sebelum pembaikian yang akan dimulakan pada 5 Februari 2022.

Pengguna disarankan untuk menyimpan air secukupnya dan menggunakan air secara berhemah. Sebarang aduan berkaitan bekalan air boleh dibuat menggunakan talian PINTAS 15777 atau whatsapp ke 019-5755777.

 

Hantar tangki ke Madrasah pangkal Makwan

 

Hantar tangki Rumah teres Taman Haji ali

 

Kg raja

 

Hantar tangki ke Lokap IPD machang

Hantar tangki statik Kuarters balai polis

Hantar tangki statik keTaman hidayat

 

Hantar tangki statik Taman cahaya Batu 25 tepi jpj

 

Isi Tangki statik kg pertok

 

Kg pertok